Моника Валериева чете религиозна литература

21.10.2019 17:54 | Видян 2368 пъти

Моника Валериева чете религиозна литература

Моника Валериева започна да се интересува от религиозна литература. Малко след като обяви, че е приела исляма, плеймейтката сподели в социалните мрежи корицата на книгата, която чете в момента.

„Татко ми показа това“, написа тя към кадъра, на който се вижда, че четивото ѝ е със заглавие „Ислямът. Световна история“. Негов автор е британският писател Ед Хюсеин, който има мюсюлмански корени.

„Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом. След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш. Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя“, написа преди близо месец тя, с което обяви, че е променила религиозните си възгледи.

Наскоро Валериева се завърна от Шанхай, където бе по работа – на най-голямото изложение за козметика в света. По този повод тя сподели, че дори не успяла да разгледа града, защото била твърде заета да търси най-добрите козметични продукти за нейните клиенти.

Валериева не скри огорчението си, че въпреки усиления ѝ труд, хората все още не оценяват подобаващо това, което прави: „И си носиш името, а се бъхтиш с нерви всеки ден“.





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !