Кейт Мидълтън – по стъпките на лейди Даяна

21.10.2019 17:29 | Видян 2158 пъти

Кейт Мидълтън – по стъпките на лейди Даяна

По време на визитата си в Пакистан херцогинята на Кеймбридж Катрин смени доста традиционни за страната тоалети, а според мнозина модни специалисти цялостната ѝ визия наподобява тази на нейната свекърва – покойната принцеса Даяна, пише Mirror.

Кейт Мидълтън е в Южна Азия, за да съпровожда съпруга си принц Уилям. Всеки ден тя се появява пред обществото в местно национално облекло. По същия начин правила и принцеса Даяна, когато посещава Пакистан с партньора си – английският хирург с пакистански произход Хаснат Хан.

На първия ден от посещението Мидълтън облече зелена курта, стигаща до коляното, носена с панталон. Впоследствие херцогинята се появи на публично място в официален пакистански костюм.

Катрин и принц Уилям пристигнаха в Пакистан на 5-дневно работно посещение. Те бяха посрещнати от министъра на външните работи Шах Махмуд Куреши и неговата съпруга на летището на авиобазата Нур Хан в Равалпинди. Това е първото им официално посещение в страната от 6 години.

Снимка от посещението на херцозите в Лахор бе публикувана и на официалната страница на двореца Кенсингтън в Instagram, където описват как Кейт и Уилям са посетили най-важния паметник в Лахор, разположен в самия център на града-крепост.

След като го разгледали двамата членове на кралското семейство се присъединили към дискусия с религиозни лидери. И докато Кейт била с официален костюм на Пакистан, принц Уилям бе със светъл костюм.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !