Бандерас: Ще обичам Мелани Грифит до смъртта си

21.10.2019 15:49 | Видян 1823 пъти

Бандерас: Ще обичам Мелани Грифит до смъртта си

Испанската суперзвезда Антонио Бандерас проговори за отношенията си с колежката си и бивша съпруга Мелани Грифит. Двамата бяха семейство в продължение на 20 години, докато не поеха по различни пътища през 2015-а.

Актьорът призна, че ще обича втората си съпруга докато е жив.

"Мелани не ми беше само съпруга, тя беше най-добрата ми приятелка. Обичам я и ще я обичам до смъртта си. Тя е моето семейство“, сподели в последното си интервю 52-годишната звезда.

Бандерас и Мелани, която му е кака с 10 години, възпитават дъщеря – Стела. Според него момчието е наследило неговата креативност.

„Стела е талантлива писателка. Влюби се в книгите от малка и се увлича от работата зад камера и общественото внимание“, признава актьорът, който заедно с Мелани се грижеше и за двете й деца от предишни връзки - дъщеря й Дакота Джонсън и сина й Александър Бауър.

"Винаги съм бил до тях, защото обичам майка им и за мен те са най-важната част от нея. Много бързо те самите го разбраха и ме нарекоха Папонио, което е комбинация от папа (татко) и Антонио“, разказа още Бандерас, който и до днес взема участие в семейните им тържества.


Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !