Марешка напусна Игри на волята

19.10.2019 10:07 | Видян 1590 пъти

Марешка напусна Игри на волята

Марешка е поредният участник който напусна „Игри на волята: България“.

Тя се изправи в битка за оцеляване срещу Амелия – Мира.

Двете трябваше първо да се изкачат по незавършена стълба, местейки стъпалата нагоре и стъпвайки на тях. На върха трябваше да вземат ключ, с който да отключат пъзел и на финала да наредят пъзела изобразяващ българска шевица. Марешка беше по-бърза с качването, слизането и отключването, но пъзелът се оказа непосилна задача.

Амелия – Мира за пореден път доказа, че този тип задачи са и любими и успя да победи в битката и по този начин се превърна в единствения участник, който е печелил три елиминационни битки. Въпреки победата си Амелия не беше щастлива, дори напротив. „Разделям се с приятел. Това е първата победа, която не ми е сладка. Ще ми бъде тежко без нея“, сподели победителката.

Обратно в лагера, Амелия – Мира сподели на Роберта, че двете трябва да се опитат и да обърнат номинациите, защото мъжете са много силни и са решени да номинират жените. Роберта не се съгласява с нея и смята, че ако човек е силен ще продължи напред и не е съгласна да има коалиции. Дали обаче това е правилната стратегия за Славяни?

Понеделник предстои битката за територия. Дали най-накрая Траки ще успеят да се преборят за луксозната къща? Те са единственото племе, което все още не е опитвало лукса. Славяни са разколебани, но дали ще се съвземат от поредните загуби и ще успеят да се мобилизират в най-важната битка? Понеделник, 20:00 часа, „Игри на волята: България“, пo NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !