Дуел между Шопски и Митко Караиванов във Фермата

19.10.2019 09:07 | Видян 1755 пъти

Дуел между Шопски и Митко Караиванов във Фермата

Безпрецедентен избор на дуелисти във „Фермата: Нов свят“ изпрати на Арената двамата най-отявлени противници сред участниците  - Димитър Караиванов и Ивайло Шопски. В събота вечер те ще разрешат конфликта си в дуел, който се случва за първи път в шоуто.

Софтуерният инженер бе избран за първи дуелист в началото на дългоочакваното обединение на отборите на чорбаджиите и сиромасите от   фермера на седмицата и негов враг Ивайло. На свой ред Митко реши, че за втори дуелист ще избере именно журналиста, макар че по правилата той е защитен от дуел. IT специалистът поиска от продукцията да свали имунитета на Ивайло, за да могат двамата да разрешат враждата си на Арената в събота вечер.

Водещият Андрей Арнаудов даде възможност на Шопски сам да реши дали ще приеме предизвикателството на Димитър. „Отивам на дуел!“, лаконично отговори фермерът на седмицата, с което си спечели бурни аплодисменти от останалите участници.

Конфликтът между двамата започна още в началото на сезона и получи шанс за развръзка с дългоочакваното обединение на двата отбора през седмицата. Стената, която разделяше стопанствата на бедните и богатите, бе разрушена и всички участници заживяха заедно с надеждата, че ще изгладят противоречията си. Дуелистите се усамотиха в къщичките си, за да се подготвят за желаната битка, като преди това получиха и най-запомнящото се изпращане. Те бяха поздравени от духовия оркестър „Виво Монтана“, победител в миналия сезон на шоуто „България търси талант“.

Празникът с традиционни български ритми и танци продължи и в четвъртък вечер, когато участниците бяха изненадани от група кукери – танцьори на възраст от 5 до 70 години, които се появиха с носии и страховити маски, и призоваха фермерите да изгонят заедно злите духове в стопанството.

 „Злите духове са точно 15“, пошегува се военният Станислав, визирайки общия брой на обитателите на фермата, без двамата дуелисти. „Дошли сме да прокудим злото и да вкараме доброто, за да може вашето съединение на просъществува“, заяви водачът на фолклорната група от радомирското село Стефаново Славчо Гебрев. Треньорът на звездите Сами Хоссни пожела да си сложи колана с чанове и поведе съотборниците си на ритуална обиколка около огъня. На прощаване, като заемащ временно длъжността фермер на седмицата, бившият национал по плуване подари на танцьорите кошница със свежи зеленчуци от градината.
 
Първата седмица от обединението на бедните и богатите във „Фермата: Нов свят“ провокира и развитието на две любовни истории. След българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и автомонтьора Краси Джунов, още една двойка е напът да се събере пред камерите. Бизнесменът Митко Калайджиев и домакинята Красимира Цочева все по-често демонстрират симпатиите си един към друг, като флиртът им е скрит зад саркастични реплики и завоалирани комплименти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !