Венета Райкова с нов мъж?

17.10.2019 14:34 | Видян 2244 пъти

Венета Райкова с нов мъж?

Край със самотните вечери на Венета Райкова! Водещата на „Папараци”, която вече близо 2 години е разделена с мъжа си Тихомир, най-после е намерила силно рамо, на което да се опре, шушукат запознати.

Тв звездата е забелязана да се прибира късно вечер в приятна мъжка компания.

Русокосата дама била засечена наскоро от съседи с много симпатичен мъж, когото завела в дома си. Действието се развило преди няколко дни, малко преди полунощ. Хората случайно забелязали колата на Венета, в която пътувала не само тя, както обикновено, но и нейният непознат придружител. Съседите обясниха пред „Уикенд”, че виждат този човек за първи път. Затова предполагат, че отношенията му с хитовата водещата са от скоро. Фактът, че двамата са пътували с нейната кола, която тя сама шофирала, кара хората да смятат, че човекът едва ли е от най-богатите – иначе нямаше да се налага да го возят. За сметка на това изглеждал добре и се държал с Райкова като истински кавалер.

Това е първият мъж, с когото телевизионната водеща, която е и най-продаваната българска писателка, е забелязвала след развода си в началото на миналата година. Тя и мъжът ѝ Тихомир обявиха, че се разделят, малко след като посрещнаха заедно Новата 2018-а. Въпреки че заживяха в различни жилища, двамата запазиха добрите си отношения в името на 10-годишния си син Патрик и 13-те години брак зад гърба си.

Откакто е сама, Венета не спира да се оплаква от самотата в леглото си, което не било виждало мъж, откакто Тишо се изнесъл. Явно обаче този тягостен период в живота ѝ е останал в историята. Сега водещата сияела от щастие. На всички в тузарския комплекс, в който живее, им правело впечатление колко добре изглежда в последните дни. „Направо е разцъфнала!”, коментират съседите. И отдават блясъка в очите ѝ на нова любов.

Засега самоличността на мъжа, с когото водещата се прибира, остава загадка. Той не е публична личност. Предполага се обаче, че след като се е стигнало до домашни посещения, нещата между него и русокосата дама са сериозни. Не е ясно дали тя вече то е запознала със сина си Патрик, или го е завела в дома си, когато момчето е бил при баща си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !