Есенната визия на Михаела Филева

17.10.2019 11:24 | Видян 1899 пъти

Есенната визия на Михаела Филева

В момента Михаела Филева е заета покрай множество концерти, част от собственото ѝ турне, което стартира на 19 септември в Пловдив и ще завърши на 24 този месец в морската ни столица – Варна.

Но въпреки натоварения си график, певицата намери време да зарадва почитателите си не само с музика, пише Dir.bg.

Чаровната изпълнителка реши да приеме "модно предизвикателство" и да покаже различни визии, напълно подходящи за настоящия сезон. От началото на месеца, до самия му край, тя ще качва веднъж седмично снимка с облекло, лично подбрано от нея.

"Есента е вече тук... и е толкова красива. Като всеки предстоящ сезон ни носи своето обещание за нови приключения. Без значение дали обичате да се обличате цветно или по-скоро в тъмни тонове, дали сте от хората, които се забавляват най-много, когато са в центъра на събитията или предпочитате да наблюдавате и анализирате отстрани, имам новина за вас! Всяка седмица от октомври ще имам удоволствието да подбирам специален есенен аутфит", пише в официалната си Инстаграм страница брюнетката.

Първото ѝ предложение включва широк пуловер на бели и сиви ромбове и тънки жълти линии за десен, под който носи яркожълта блуза с дълги ръкави, завършващи с цепка. Надолу е избрала плетена пола с висока талия в същите краски като горната част на облеклото. За да завърши визията на модерно градско момиче, тя е с маратонки, шапка и големи обеци тип халки.

Вторият ѝ избор е гащеризон със свободна кройка и изчистени линии в тъмнозелено. Дрехата има дълги ръкави, яка и цип в горната си част, като е пристегната в талията с колан. Тя е допълнила спортно-елегантния си външен вид с кафяви боти на ток и пленяваща усмивка, която вече се е превърнала в нейна запазена марка. Певицата написа, че ще очаква феновете си в Благоевград облечена по този начин.

"Нека бъде пЕсен!", пожелава на всички тя.

Снимка: Официален профил в Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !