Джино и Кристиана в романтична египетска приказка

14.10.2019 16:23 | Видян 1949 пъти

Джино и Кристиана в романтична египетска приказка

Кой каза, че лятото е единственото време за пътешествия и приключения?

Вярно е, че жаркият сезон е далеч по-благодатен за посещение на нови и неизследвани места, но когато крайната дестинация е Египет - няма значение кога ще стегнеш куфарите и ще тръгнеш.

Така октомври се оказа най-подходящ за романтичната пустинна приказка на Джино Бианкалана и половинката му - Кристиана Канева, предава Dir.bg.

От седмица насам двойката споделя в официалните си Инстаграм страници снимки от почивката си в африканската държава.

От кадрите става ясно, че риалити звездата и годеницата му първо са посетили луксозния курорт и пристанищен град Шарм ел Шейх, който е разположен на брега на Червено море и е известен с великолепните си плажове и коралови рифове.

Селището, което е недалеч от Синайския манастир "Света Екатерина" - считано за мястото, където Мойсей получил Десетте Божи заповеди, предлага на посетителите си незабравими изживявания, като гмуркане.

Очевидно само докторката се е спряла именно на тази атракция, тъй като кракът на партньорът ѝ все още не се е възстановил напълно. Едно от изображенията показва как двамата са на борда на кораб, облекли спасителни жилетки, а Кристиана държи в ръце шнорхел.

Следваща спирка в обиколката им бе пирамидалния комплекс в Гиза, превърнал се в една от емблемите на страната. Древноегипетските гробници привличат безброй туристи от близо и далеч, като са най-старият и единствен запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят.

И докато Аладин показва света на принцесата си върху вълшебното килимче, Джино разхожда своята с каляска, теглена от кон. За посещението на историческата забележителност Кристиана е избрала бяла рокля без презрамки с десен на ярки цветя.

"Някои неща не са за стих просто. С една жена можеш да изживееш хиляда неща. А с хиляда жени можеш да изживееш само едно. Просто не са за стих някои неща", гласи посланието към фотос от Великите пирамиди в Гиза, качен от Канева, който е цитат от стих на Илиян Любомиров.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !