Владо Карамазов се връща в Откраднат живот

12.10.2019 09:20 | Видян 2554 пъти

Владо Карамазов се връща в Откраднат живот

Феновете на „Откраднат живот“ имат повод за радост – след известно отсъствие от екрана Владимир Карамазов ще облече отново престилката на д-р Христо Карагьозов в епизодите на медицинската сага, предава Монитор.

Подсказка за това, че ще застане отново пред камерата за продукцията, даде и самият актьор.

В социалните мрежи той публикува кадър на главната сценаристка на „Откраднат живот“ - Христина Апостолова, към която написа: „Христина - майката на "Откраднат живот", издокарана държи реч. А отзад я обсъждаме. С добро!“. Това провокира фенове да любопитстват за бъдещето на Христо Карагьозов в сериала. На въпросите за евентуално завръщане Карамазов отговори кратко с „Ъхъ“.

Преди старта на настоящия сезон, който преминава под надслова „Кръвни връзки“, актьорът призна, че има нужда от почивка, а като причина изтъкна своя отдавашна болежка.

Имам си проблеми в гръбнака от дете. А и моторите не правят нещата по-леки казва звездата, като уточнява, че сцените в операционната дават най-сериозно негативно отражение върху състоянието му.

Не очакваме д-р Карагьозов да се завърне в близките епизоди на „Откраднат живот“, като е по-вероятно той да поднови романса си със сестра Райкова (Неда Спасова) едва в следваща порция серии. Така, следващата година се очертава особено натоварена за Карамазов. В средата на 2020 г. би трябвало да е готов сценария и за втория сезон на „Дяволското гърло“, където той отново влиза в главна роля.

Междувременно цяла плеяда от звезди от „Откраднат живот“ ще протегнат ръка към отличията на второто издание на зрителските награди на Nova. Сред тях са Владо Карамазов, Димо Алексиев, Юлиан Вергов, Васил Бинев, Владимир Пенев, Велислав Павлов, Емил Марков и Наум Шопов. В надпреварата за актриса на годината пък влизат Дария Симеонова, Деси Бакърджиева, Диана Димитрова, Ернестина Шинова, Ирина Митева, Марта Вачкова, Неда Спасова, Ралица Паскалева и Теодора Духовникова. Всеки зрител може да гласува за своя любимец до 20 октомври. Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 1 ноември, а 10-има от гласувалите ще имат възможността лично да връчат приза на победителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !