Шерцингер зашеметяваща в Лондон

11.10.2019 16:55 | Видян 1717 пъти

Шерцингер зашеметяваща в Лондон

Никол Шерцингер определено знае как да направи всяка своя поява незабравима, пише Dir.bg.

Когато се пристигна на специалното събитие в Лондон, с което се отбеляза стартът на новия сезон на тв предаването "X Factor" в Англия, гостите съвсем забравиха за отсъствието на създателя на музикалното риалити - Саймън Коуел.

Бившата вокалистка на групата "Pussycat Dolls" изглеждаше толкова зашеметяващо, привличайки всички погледи към себе си, че присъстващите насочиха цялото си внимание към нея, игнорирайки факта, че третият член на журито бе възпрепятстван и не можеше да се присъедини към колегите си.

Блясъкът на Никол за пореден път доказа защо хората я определят за звезда. Тя бе заложила на екстравагантен бял топ с едно рамо и десен на ситни кръгове, който беше ниско изрязан отстрани, както и асиметрична пола с висока талия, създаваща илюзията, че е "преметната" отпред, над която едва се подаваше горната част на добре тренираните ѝ коремни мускули.

За да завърши цялостната си визия, певицата се бе спряла на велурени черни обувки на висок ток с тънки каишки над глезените, няколко гривни и пръстени, обеци тип халки с "изкривена форма", както и слънчеви очила "котешко око".

Когато стъпи на червения килим, тя причини истинска буря от фотографски светкавици, а когато изпрати въздушни целувки към почитателите си, тя предизвика вълни на еуфория.

Красавицата сподели, че макар това да не е първият път, в който ще бъде сред журито, търсещо музикални таланти, тя се вълнува много. Брюнетката каза още, че тази година ще бъде състезател, който ще се бори до последно за успеха на участниците в своя отбор.

Снимка: Скрийншот Celеbz

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Няма коментари към тази новина !