Годеникът на Бояна Генова я зарязва заради шоуто

02.10.2019 14:51 | Видян 1787 пъти

Годеникът на Бояна Генова я зарязва заради шоуто

Годежът на Малкото коте Бояна Генова е напът да бъде развален заради интригите в „Игри на волята“, научи „Галерия“. След последните няколко излъчени предавания отношенията с половинката й Манол Кисьов ставали все по-обтегнати. Повод за враждите помежду им били намеците на жените в племето на славяните, че Бояна флиртува с всички мъже.

Моделката постоянно се оправдала пред годеника си с женската злоба и завистта на своите съотборнички. Манол обаче добре познавал половинката си и забелязал, че поведението й в предаването е било по-освободено от обикновено. Чашата преляла, когато Марешка директно я нарече флиртаджийка и я нападна, затова че спи в една стая с красивия Март и Томас.

„Аз отвързана жена ли съм, бе, Маша?! Как може да кажеш пред цяла България, че се свалям с мъже! Годеникът ми в момента гледа“, разплака се обидена Бояна. „Не е редно, след като си сгодена, да се държиш по този начин с мъжете – да ги галиш, да ги прегръщаш“, отвърна й Марешка.

Още когато излязла от предаването, Бояна предупредила Манол, че ще види подобни сцени, но го уверила във верността си. Когато излъчили въпросните епизоди, мъжката чест на годеника й проговорила. Двамата се скарали жестоко и Кисьов си събрал багажа, разказват запознати. Масло в огъня наливали и приятелите му, като му намеквали за фриволното поведение на Генова в шоуто.

Бояна явно има лоша карма с мъжете. Прякорът й Малкото коте се появи след слух, че тя е дамата от прословутия скандален чат с Валери Божинов. „Малко коте, секс има ли“, гласяха думите на футболиста, уговаряйки си момиче за една нощ. Генова отрече категорично да е тя и заяви, че с Валери са само приятели. По това време тя вече имаше връзка с Манол.

Миналата година пък името й бе забъркано с бардака на Росен Чолов-Чолата.

Тя бе призована като свидетел по делото за сводничество. Първоначално твърдеше, че е била принуждавана да проституира, но в последствие се отказа от показанията си.

Фенове на „Игри на волята“ я определят като един от най-неприятните участници и също като Марешка смятат, че използва сексапила си, за да привлича мъжете на своя страна. „Това е типична женска черта, но когато отвън те чака годеникът ти, не е редно да я използваш“, коментират зрители.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !