Ерос Рамацоти си почива 3 дни в София

01.10.2019 17:51 | Видян 1114 пъти

 Ерос Рамацоти си почива 3 дни в София

Властелинът на женските сърца Ерос Рамацоти вече е на българска земя. Италианската звезда кацна в София час и половина след полунощ на 1 октомври с частния си самолет, с който долетя директно от концерта си в Македония.

Въпреки че вече е бил у нас, той избра именно българската столица, за да си вземе заслужена почивка от три дни между деветдесетте датите в турнето му Vita Ce N'è, което ще обиколи 5 континента.

Музикантът не е имал специални изисквания или запитвания към организаторите на шоуто му в „Арена Армеец“ на 3 октомври – СМЕ. Рамацоти пътува с огромен екип от 80 човека, които включва и гидове, които да се погрижат за забавленията му по време на кратката ваканция. Изпълнителят на La Cosa Mas Bella идва дори със собствени готвач който ще се изготвя ежедневно подбраното му хранително меню.

Шоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври ще е наистина впечатляващо. Сцената ще е огромна, а целият й гръб ще е видеостена, на която ще се излъчва специална мултимедия за всяко парче от сетлиста на музиканта. Той остава истински верен на своите фенове и обещава да им подари наистина незабравими емоции, а ако съдим по живите му изпълнения до момента – Ерос ще е по-близо от всякога до публиката. По време на концертите си той не пропуска да слезе в публиката да се снима и прегърне с почитателите си.

У нас шоуто ще стартира точно в 20 часа, без подгряваща група и ще продължи повече от 2 часа, през които ще чуем както песни от новия албум Vita Ce N'è, така и най-обичаните му хитове през годините. Зрелищният концерт, който очаква феновете на италианския шлагер е побран в главозамайващата бройка от 27 ТИР-а техника. С тях той пътува на едно от най-големите си турнета, което обхваща повече от 30 държави а преди старта си вече беше продало над 400 000 билета предварително.

Огромният интерес към концерта в София беше очакван, споделят организаторите, които предупреждават, че има останали съвсем малко билети.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !