Трескава подготовка по втората сватба на семейство Бийбър

27.09.2019 15:39 | Видян 2615 пъти

Трескава подготовка по втората сватба на семейство Бийбър

Остава още малко време до втората сватба на Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър. Двамата се ожениха тайно пред 2018, но сега са решили да се врекат във вярност пред приятели и роднини. Събитието ще се състои през лятото в Южна Каролина, а Хейли в сряда отпразнува своето моминско парти.

Тя и приятелките ѝ, в това число и Кендъл Дженър, отлетяха за Лос Анджелис, за да прекарат време само по женски. Източници твърдят, че моделката от клана Кардашян-Дженър е организирала всичко, за да може Хейли да се наслади максимално на събитието.

„Кендъл посети магазин, откъдето поръча много забавни секс играчки, сламки, пластмасови бутилки, огърлици от бонбони и воал за Хейли“““, допълват източниците. Те признават, че Дженър се е забавлявала доста докато избирала изненадите за булката и нямала търпение партито да започне.

След като са похапнали спокойно в ресторант, групата от 9 момичета се е запътила към клуб, в който са се забавлявали до рано сутринта. „Хейли танцуваше на всяка песен и беше изключително доволна от случващото се“, допълват близки до булката.

Според източници, докато Хейли се забавлява, съпругът ѝ Джъстин Бийбър отишъл на църква. Все още не се знае дали младоженецът ще организира ергенско парти и къде ще бъде то. Той обаче се обърна към феновете с молба за помощ.  В профила си в Инстаграм, Бийбър публикува няколко снимки на костюми, от които почитателите му да изберат кой е най-подходящ за сватбата. Разбира се, всичко беше на шега, но това не попречи на последователите му да започнат дебати.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !