Златка: Какво като спя с фитнес инструктор

20.09.2019 13:55 | Видян 4129 пъти

Златка: Какво като спя с фитнес инструктор

Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече не крие новият мъж до себе си – фитнес инструктора Кирил Танев, предава Уикенд.    

Те са двойка от няколко месеца, след като плеймейтката се раздели за втори път с бащата на детето си – Мирослав Недев.

Доскоро Димитрова криеше упорито актуалното си гадже, но вече не се притеснява да го показва. Тя се дразни, че някои нейни приятелки иронизират професията му. „Какво като е фитнес инструктор и няма милиони? Той е добър човек и ме уважава. А досега уж имах връзка с богат човек, който даже не плаща дължимите пари за детето”, отсича брюнетката.

Атлетичната дама и приятелият й си позволиха кратка романтична почивка в италианската модна столица Милано, но вече се завърнаха на родна територия и отново са в Бургас. От доста време Златка живее в морския град и все по-рядко се завърта в столицата.

Плеймейтката и мускулестият треньор се запознали във фитнес залата и първоначално споделяли само общата си страст към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка вече била разделена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал точно неин тип. Той също има дете от предишна връзка, което е горе-долу на същата възраст като малкия Миро.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !