Гигантски роботи с лазери на The Chemical Brothers

16.09.2019 17:28 | Видян 803 пъти

Гигантски роботи с лазери на The Chemical Brothers

Цели седем ТИР- а с техника ще пътуват от Великобритания за България, тъй като няма как да бъдат набавени нейни аналози у нас като качество и ефекти. Причината – концертът на The Chemical Brothers, който ще се проведе на 10 октомври в зала „Арена Армеец“.

За турнето си с името No Geography Tour групата е подготвила грандиозно шоу, което включва огромна въртележка, която те кара да „изгубиш контрол” по време на парчето EML Ritual и гигантски роботи, които стрелят с лазерни пушки докато звучи хитът Hoops.

По време на концерта меломаните ще станат свидетели още на огромни човешки холограми, порой от лазери, формирани в 3D мапинги, като изпълнителите обещават още изненади.

Чуждестранните медии не пестят похвали за шоуто No Geography Tour.

“С всяко следващо появяване на сцената, те вдигат нивото, благодарение на новите технологии – визуализациите им са спиращи дъха

но и още, защото те предлагат на публиката все по-добър и ефектен звук”, споделят британски музикални критици за спектакъла, който музикантите представиха като хедлайнери на култовия музикален фестивал Гластънбъри.

„Няма по-велик лайв денс спектакъл в света в момента”, пише и световната музикална медийна платформа NME.

Освен новия си албум No Geography, музикантите ще отправят музикален поздрав към българската публика и с най-обичаните си композиции от цялата си дискография като Hey Girl Hey Boy, Block Rockin’ Beats, Galvanize и други.

Местата в най-голямата българска зала са лимитирани до точно 9500, по изискване на мениджмънта на Том Роуландс и Ед Саймъндс.

Билети за концерта на The Chemical Brother са от 69, 79 и 89 лв, както и ВИП пропуски от 100 лв.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !