Нови рокади тресат БНТ

13.09.2019 13:55 | Видян 3426 пъти

Нови рокади тресат БНТ

Със старта на новия тв сезон нови рокади разтресоха БНТ, пише „Уикенд“.

След като на улицата се намериха знакови лица от ефира на телевизията-майка, сега пък се оказва, че водещи са понижени в длъжност репортери.

В същото време набързо бе намерена заместница на емблемата на „Сан Стефано” 29 – Радина Червенова. Това е секси блондинка, която води рамо до рамо със Спас Кьосев.

Заместницата на Радина Червенова в БНТ е двойно по-млада от нея. Това е Филипа Иванова, която още не е била родена, когато предшественицата ѝ вече е била тв звезда. Синеоката блондинка сяда в стола на Червенова по-малко от месец след легендата на БНТ хвърли оставка в кабинета на новия шеф Емил Кошлуков.

Както „Уикенд” първи писа, Радина е напуснала поради несъгласия със стила на управление на генералния директор, който започна мандата си с масови съкращения. Веднага след тази оставка наследникът на мъжа ѝ Коко Каменаров решил да върне двойките водещи на централната емисия „По света и у нас”. Те бяха премахнати, когато Червенова бе диагностицирана с онкологично заболяване.

Докато се лекуваше, вместо да се търси нейна заместница, която да води заедно с екранния ѝ партньор Спас Кьосев, бе взето решение централната емисия да има само един водещ. Сега тя вече се излъчва от ново студио, където отново има две двойки водещи. Първата е младата Филипа и колегата ѝ Спас Кьосев, а втората – Марина Матева и Даниел Михайлов, който до миналата седмица водеше сутрешния блок. Двамата работеха заедно преди премахването на „двойките”.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !