Силата на бащината обич ще развълнува зрителите на Истински истории по bTV

11.09.2019 16:07 | Видян 1472 пъти

Силата на бащината обич ще развълнува зрителите на Истински истории по bTV

Най-успешният риалити сериал у нас – „Истински истории“, ще направи своя телевизионен дебют този четвъртък, 12 септември, от 22.30 часа. Началото на един изключително драматичен сезон ще даде една силно емоционална история от практиката на Ани Владимирова и адвокат Райна Аврамова, съобщават от медията.

Първият епизод на риалити сериала, който вече е с нов 30-минутен формат, разкрива историята на едно разбито семейство, в което бащата е обвинен в ужасно престъпление, а детето се превръща в жертва на синдром на родителско отчуждаване. Главният герой – Цветан, се влюбва в красивата Венелина без да предполага, че това ще бъде най-голямата му грешка.

Двамата създават семейство и имат син – Явор.

В началото всичко върви идеално, но често влошаващото се здравословното състояние на детето поражда редица скандали от страна на Венелина.

Цветан решава, че разводът е най-доброто решение, за да живее синът им спокойно.

Няколко месеца след раздялата Венелина разбира за новата приятелка на Цветан.

Тя изпада в дълбока депресия, озлобява се и започва да прави опити да прекъсне връзката на бащата с детето. Стига до там, че обвинява вече бившият си съпруг в блудство с детето.

Всичко това нанася тежки поражения върху малкото момче.

Силата на бащината любов обаче подтиква Цветан да се бори за сина си, затова се среща с адвокат Райна Аврамова и двамата започват една нелека битка в името на здравето и доброто бъдеще на едно невръстно дете.

Гледайте епизода този четвъртък, за да разберете докъде може да стигне една озлобена жена в желанието да раздели детето си от неговия баща и на какво е готов един баща, за да живее детето му щастливо и здраво.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !