Ники Илиев представя Завръщане и в Лондон

10.09.2019 11:25 | Видян 1101 пъти

Ники Илиев представя Завръщане и в Лондон

Няма и 24 часа, след българската премиерата на новия филм на Ники Илиев - „Завръщане“, екипът на продукцията ще отлети към Англия, за да представи филма и пред родната диаспора в Лондон.

Българите на Острова могат да си запазят датите 19 и 20 октомври в календарите, като и в двата дни прожекцията на лентата ще стартира в 15,45 ч. „Завръщане“ ще посрещне любителите на седмото изкуство и със субтитри на английски език. На терен пък ще бъдат всички актьори, които скачат в главните роли в четвъртия авторски проект на Илиев. Освен самият той, за Лондон ще отпътуват още Орлин Павлов, Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Евелин Костова и Райна Караянева.

Действието на филма се развива в Пловдив и се фокусира върху група приятели, които се срещат за първи път след 25-годишна раздяла. Всички те имат една цел - да помогнат на героя на Ники Илиев да запази къщата си, която негов братовчед (Башар Рахал) е на път да вземе. Снимките към „Завръщане“ приключиха съвсем наскоро, като последната сцена от филма беше заснета по време на плаващия концерт на Орлин Павлов в Пловдив. У нас лентата тръгва на голям екран от 18 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !