Торнадо почти отвя Фермата 5

05.09.2019 10:41 | Видян 1879 пъти

Торнадо почти отвя Фермата 5

Петият сезон на „Фермата“, който ще се завърти под мотото „Нов свят“, ще изправи бедни срещу богати. Триметрова стена ще разделя двата отбора, които са „сиромаси“ и „чорбаджии“. За първи път в предстоящия сезон на шоуто участниците ще живеят в две отделни и напълно автономни ферми.

Чорбаджиите ще имат привилегията да живеят в лукс. А сиромасите ще започнат не от нулата, а на минус.

Още в първия ден такава буря ги отвя, че половината ферма изчезна заради торнадо“, издаде пред „Монитор“ тв водещият и продуцент Иван Христов.

Целта на тяхното съжителство ще бъде да намерят път един към друг и да разрушат стената, която ги разделя. Ако тя рухне и настъпи обединение, всички заедно ще дадат началото на един „Нов свят“.

Известните участници, които тази година ще заменят светските среди с живот на село, са актрисата Саня Борисова и „Мисис България“ 2007 Мариана Маринова.

Сред съфермерите им ще видим както наследствено заможни, така и предприемачи, постигнали всичко със собствен труд. Ще видим участници, които са изгубили всичко и такива, които са избрали опасен начин на живот.

Любимият на няколко поколения българи певец Орлин Горанов ще блесне в ролята на Мъдрец в шоуто, който ще може да съжителства ту със сиромасите, ту с чорбаджиите.

„Ще ми бъде любопитно да разбера и от двата отбора дали според тях парите оформят характера на човека и какво всъщност можеш да си купиш с пари... Защото за мен истината е една - можеш да си купиш книга, но не можеш да си купиш знания, можеш да си купиш 10 апартамента, но не можеш да си купиш дом“, разказва той.

От екипа на шоуто дават заявка за нови интересни и опасни битки по време на дуелите.

„Ние вече снимаме дуелите, така че леко мога да открехна вратата за читателите на вашия вестник, че има животозастрасяващи ситуации.

Слава Богу, всичко е наред, но всяка година дуелите стават още по-свирепи“, разказа ни още Иван.

Междувременно стана ясно още, че Алманахът, който е емблематичен за „Фермата“, ще се появи на книжния пазар до края на годината.

Припомняме, че риалити форматът се завръща в ефир на 6 септември – Съединението на България, от 20 ч. по bTV.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !