Щерката на Гуркова тръгна по стъпките й

03.09.2019 11:27 | Видян 2547 пъти

Щерката на Гуркова тръгна по стъпките й

Крушата не пада по-далеч от дървото, са казали мъдреците и са прави. Мис България за 1998 година Наталия Гуркова започна да води щерка си Джорджия по конкурси за красота.

Въпреки че е едва на десет, наследничката на хубавицата вече е „на вътре“ в нещата. И се бори за корони, както преди години красивата й майка.

Още през 2015 година невръстната Джорджия стана Малка Мис България. Сега дъщерята на Гуркова ще се състезава за титлата „Литъл Мис Нейшън“. Това е нещо като „Мис Свят“, но за хлапета. В престижната надпревара ще участват деца от 20 страни, писа „България Днес“.

Конкурсът тази година се провежда в бразилския град Куритиба.

Малката Джорджия е предвождана от майка си в най-голямата страна в Южна Америка. Двете са в компанията на носителката на лиценза на „Мис България“ Ирина Папазова. Дамите пристигнаха в Бразилия няколко дни по-рано и разгледаха Рио де Жанейро.

Още от първия ден се запознаха от близо с плажа Копакабана. Те изкараха целия ден на райското кътче, преди да започне конкурсът. В продължение на една седмица щерката на Гуркова ще трябва да премине през различни кръгове, за да стигне до големия финал. Той е насрочен за 6 септември.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !