Официални рокли от Ree.bg – официални, но не и скучни

30.08.2019 12:37 | Видян 1330 пъти

Официални рокли от Ree.bg – официални, но не и скучни

Обикновено, официалното се свързва със скучни церемонии и вечери, отегчителни разговори и еднотипни рокли в тъмни цветове. Въпреки това, никой няма да Ви попречи да разчупите малко обстановката с официални, но в никакъв случай скучни рокли от Ree.bg . Онлайн магазинът предлага богатство от женски дрехи, особено в категорията рокли. В този ред на мисли, ще Ви представим 3 модела официални рокли от сайта, с които със сигурност ще покажете стил и характер.

Когато говорим за официалност и облекло, винтидж или ретро стиловете винаги са на преден план със своето класическо и дори аристократично излъчване. В зависимост от повода, те са способни да представят „строг“ сексапил чрез богатството си от дантелени и ефирни детайли по кройката. Такава е и ¾ роклята във винтидж стил. Тя е с квадратно деколте и типичната за стила висока талия, а самата дължина на роклята достига над коляното. Сивият й цвят със сигурност ще придадат готически привкус към Вашия тоалет.

Съвсем в другата крайност, роклята с флорални мотиви в кралско синьо е идеалната рокля за работни срещи и официални коктейли. Без да ангажира с пищност, този „мини“ модел идеално прилепва по тялото и със сигурност ще събере погледите към Вас. Роклята е с малко V-образно деколте, дължина над коляното и колан като завършек на дизайна. Ако си падате по строго-елегантният стил на обличане, тази рокля със сигурност ще се впише във Вашия гардероб.

Роклята с дълъг ръкав и флорален мотив може би не е специално предназначена за официални поводи. Въпреки това, тя е един от многото модели дрехи в сайта на Ree.bg , които са мултифункционални в предназначението си.  Артикулът се предлага в 3 различни разцветки, което дава възможност за комбиниране с подходящи аксесоари или дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !