Меган и Хари - кралски особи или знаменитости?

27.08.2019 16:49 | Видян 2061 пъти

Меган и Хари - кралски особи или знаменитости?

Меган Маркъл и принц Хари трябва да изберат от коя страна на общественото положение да са - „света на знаменитостите“ или на „кралския двор“. Това ги посъветва кралският биограф Анжела Левин, пише Daily Mail.

Пред Telegraph  специалистът разказва, че трудно би си представила как 38-годишната Меган да се укроти, но според нея така тя става „все по-объркана“, спрямо кралската си роля.

Медиите не спират да следят всяка нейна крачка и в последните дни реакцията на обществото спрямо четирите частни полета за 11 дни събра недоволството на мнозина. Херцозите на Съсекс бяха обвинени, че въпреки проповядването на идеята за опазване на околната среда, те с поведението си изобщо не се грижат за нея.

„Докато личните им отношения не бъдат загърбени, идеята на кралската роля, която се опитват да упражняват пред обществото, изглежда все по-объркана. „Човек не може да си представи как Меган сяда тихо на „задните си части“, тъй като тя е толкова обсипана с проекти и идеи от всякакъв вид, а тежките държавни ангажименти на Хари стоят далеч зад него“, отбелязва Левин.

Кралският биограф определи двойката като „амбициозни, страстни филантропи“, които са изправени пред „предизвикателството“ да използват привилегированото си положение, за да „направят промяна, без да се появяват, за да се възползват от нея“. Въпреки това тя очаква предстоящото пътуване на двойката до Южна Африка с тримесечния Арчи да бъде успешно.

Очаква се те да посетят Ангола и Малави. Според библиографа, именно това е подходящ момент двамата да обмислят посоката на своя бъдещ път.

Кралското семейство бе забелязано да се качва на борда на самолет на 17 август. Двойката бе посетила и луксозния дом на сър Елтън Джон, струващ 15 млн. Британски лири.

По-късно певецът потвърди, че е платил на херцога и херцогинята скъпия полет и ги защити в социалните мрежи. Коментарът му дойде и след като бе разкрито, че Меган отпразнува 38-ия си рожден ден в луксозна вила за 108 000 британски лири на седмица в Ибиса с 50-метров басейн.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !