Златка много бременна и с целулитено дупе

27.08.2019 12:46 | Видян 3056 пъти

Златка много бременна и с целулитено дупе

Златка Райкова не спира да си навлича гнева на феновете, макар че изобщо не е в положение, в което е полезно за нея да предизвиква негативна енергия към себе си.

През цялата си бременност плеймейтката не спря да си пуска обработени фотоси в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, въпреки нарастващия корем.

Лъжата, че е в топ форма вървеше до едно време. Но дойде момент, в който истината за фигурата й започна излиза наяве в популярната Инста страница - TherealSfw. За пореден път папарашки фотоси доказаха, че обезформянето на фигурата, което е типично за почти всички бъдещи майки, е застигнало и Райкова, но тя не се гордее особено с това и се опитва да го изопачи.

Последните кадри показват, че Златка не е напълняла много, но пък е изгубила секси извивките си. Сега те са покрити от доста целулит, което разбира се е нормално за този период, в който тя се намира.

Критиците са категорични, че ако беше качвала снимки в мрежата само от кръста нагоре, е щяло да бъде много по-мъдро, отколкото да ни показва външност, която не съществува. И естествено после хората да й се смеят, когато видят каква е истината на живо.

„Искаше й се хората да си мислят, че е качила 5 кг за цялата бременност... Златке, Златке, съвсем нормално е да качиш килограми, докато си бременна, не мога да разбера каква е тази комплексарщина да си обработваш снимките точно в този период...Това да ти беше проблемът... Гънки на мозъка с фотошопа няма как да си направиш“, коментира интернет потребителка.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !