Кейти Холмс и Джейми Фокс се разделиха

20.08.2019 11:34 | Видян 1723 пъти

Кейти Холмс и Джейми Фокс се разделиха

Актрисата Кейти Холмс и актьорът Джейми Фокс са се разделили след романс, продължил шест години.

Двамата бяха заедно от 2013 г., когато направиха първата си публична поява като двойка на важно събитие в Ийст Хемптън в Ню Йорк. Това се случи една година след раздялата на Кейти Холмс и Том Круз през 2012 г. Тяхната връзка също продължи шест години и имат дъщеря Сури, която вече е на 13 години.

В началото на връзката си Кейти и Джейми отричаха, че са заедно и като цяло пазеха личния си живот много ревностно от медиите. Източник на списание People казва, че "те се виждали колкото могат по-често, но и двамата са се доказали като страхотни родители, познават се от години, освен това са били доста заети всеки с кариерата си, а и си били обещали да си дават пространство".

Едва през последните няколко месеца, преди май, когато са били забелязани за последен път заедно като двойка, Холмс и Фокс показваха повече от личния си живот, като в края на 2018 г. се появиха на яхта в Маями и после доста по-често бяха виждани заедно на различни събития и на вечери. Като цяло обаче техният романс бе пазен в тайна, макар всички да знаеха, че имат връзка.

За раздялата им се заговори скоро, след като Джейми Фокс бе забелязан да държи ръката на певицата Села Вейв на събитие в Лос Анджелис миналия петък.

Засега обаче нито Джейми Фокс, нито Кейти Холмс или пък техните официални говорители не са потвърдили раздялата на двамата актьори. Имайки предвид мистерията, в която държаха връзката си през всичките тези години, дори не очакваме това да се случи и да има официално потвърждение.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !