Лорина Камбурова изкусителна на морския бряг

18.08.2019 10:05 | Видян 1413 пъти

Лорина Камбурова изкусителна на морския бряг

Все още е август и има време докато плажните ивици опустеят. Макар скорошния спад на температурите, сега градусите отново се покачват, а слънчевите лъчи греят ярко, позволявайки на хората да се припичат на пясъка... или поне онези, които се намират в близост до естествените водни басейни.

И ако една варненка не е на морския бряг, то тогава кой? Преди броени часове актрисата Деси Моралес, позната както от сериала "Четвърта власт", така и от някои холивудски продукции и театралната сцена, сподели снимки на колежката си Лорина Камбурова в официалната си Фейсбук страница.

На кадрите звездата от "Връзки" и "Скъпи наследници" си почива до сините води върху надуваемо розово фламинго. Красивата брюнетка носи изрязан черен бански в две части, разкривайки перфектната си фигура и показвайки дългите си крака. За да завърши плажната си визия, тя е сложила единствено слънчеви очила с "бъбрековидна" форма.

Зад нея се вижда един самотен джет, а съдейки по мократа ѝ коса, е съвсем възможно да е слязла от него, за да застане пред обектива на камерата.

Не става ясно дали Лорина почива в родната си Варна, или някъде около нея, но където и да се намира - със сигурност е на спокойно място, защото на кадрите липсват тълпи от хора, полегнали върху хавлиите си или плуващи към хоризонта.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !