Меденият месец на Хайди и Том

16.08.2019 16:25 | Видян 1518 пъти

Меденият месец на Хайди и Том

Откакто се ожениха повторно в пищна церемония на яхта с всичките си приятели, празненството Хайди Клум и Том Каулиц все още не е свършило. Двамата продължават да се наслаждават на Италия и все още прекарват по-голямата част от времето си в морето. Това можем да разберем веднага като отворим профила на Хайди в Инстаграм, където

Откакто се ожениха повторно в пищна церемония на яхта с всичките си приятели, празненството Хайди Клум и Том Каулиц все още не е свършило.

Двамата продължават да се наслаждават на Италия и все още прекарват по-голямата част от времето си в морето. Това можем да разберем веднага като отворим профила на Хайди в Инстаграм, където тя е затрупала последователите си със снимки на нея и Том.

Повечето кадри са или изключително забавни и шеговити, или очарователен начин двамата да покажат любовта си един към друг. На една от снимките Хайди позира “гола”, както се пошегува тя, а всъщност използва смешен пояс под формата на женски гърди.

Насред всички качени за сега снимки и видеа, виждаме и за първи път годежните халки на двамата, докато се държат за ръце.

Missbloom

Вижте още снимки в Галерията

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !