Явор Бахаров пак на мушката на полицията

15.08.2019 14:52 | Видян 1562 пъти

Явор Бахаров пак на мушката на полицията

Явор Бахаров отново се оказа под прицела на органите на реда.

Преди броени дни актьорът и компанията му били проверени от полицаи за притежание на наркотици. Компанията на брата на Захари Бахаров се забавлявала в нощните часове в общински парк, а двама служители на МВР решили да им направят проверка.

Те прегледали щателно багажите и раниците им, за да се уверят, че младежите не носят дрога със себе си. Тайно от тях Явор, който е редовен "клиент" на Темида, заснел обиска, докато приятелите му се подигравали на висок глас на действията на полицейските служители.

Очевидно, макар да се покая за прегрешенията си и дори потърси специализирана помощ, Явор продължава да се движи в съмнителни среди. Дори и семейният живот не му е повлиял, въпреки, че преди дни с приятелката му Рая Пеева показаха снимка, на която са с бели дрехи и показват брачните си халки на фона на синьото море.

Припомняме, че през 2011 година Явор Бахаров беше арестуван за притежание на марихуана. Тогава той прекара нощта в първо РПУ, след като полиция иткри у него хартиено пликче, пълно с дрогата.

Заради малкия грамаж тогава актьорът се отърва само с 1000 лв глоба, но тази година го застигна истинска присъда - 9 месеца пробация, след като се сби с Рая в центъра на столицата, предават от Ретро.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !