Емил Каменов скочи да бие Силвия Петкова

14.08.2019 10:59 | Видян 2119 пъти

Емил Каменов скочи да бие Силвия Петкова

Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а риалити звездата Емил Каменов паркира черния си джип неправилно. Едрото момче от Монтана, което редовият зрител помни още от риалити предаването „Къртицата“, получи забележка не от кого да е, а от актрисата Силвия Петкова.

В отговор красавицата бе блъсната от здравеняка и се свлече на земята, видя „Монитор“.

За щастие не става въпрос за истинска свада, а за сцена от новия български сериал „Пътят на честта“. Заради снимките вчера бяха забранени престоят и паркирането на пътни превозни средства на столичните улици „Врабча“ и „Дунав“, които се превърнаха в декор на историята.

„Монитор“ научи, че в продукцията Петкова слага жълта жилетка на служителка от центъра за Градска мобилност, а Каменов ще се появи на екран в ролята на мутра.

Малко преди заснемането на тази сцена, подобна се разигра около храм-паметника „Свети Александър Невски“. В нея героинята на звездата от „Революция Z” изпадна в конфронтация „с жена тип фолкаджийка“, разказа ни очевидец.

Припомняме, че сюжетът на драмата ще проследи премеждията на Кера (Петкова), която се опитва да си стъпи на краката след убийството на съпруга си. Тя и малкият ѝ син Мартин (Александър Спиров) тръгват от Царево към София, като миграцията от малкия към големия град ще е преплетена с контрастни емоции между любовта и омразата, истината и лъжата, честта и предателствата.

Сред основните теми е и трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“.

Актьорът Ивайло Захариев също може да се похвали с главна роля в проекта. Симеон Лютаков ще се разходи с куфарчето на адвокат, а Веселин Плачков ще блесне в ново амплоа, като засега не се издават подробности около образа му.

В „Пътят на честта“ с участие ще се разпишат още Галя Александрова, Любомир Петкашев, Благовест Благоев, Марияна Миланова, София Маринкова, Гергана Данданова и други.

„Смятам, че сериалът ще помогне на много зрители да намерят пътя, особено на младите, защото да отстояваш честта си, да отстояваш принципите си всъщност е едно от най-важните неща в живота. Много ми се иска чрез филма да покажем, че тези неща все още са живи, че те съществуват и че си струва човек да се бори за тях.“, коментира наскоро продуцентът Магърдич Халваджиян.

Върху драматичната продукция работят четирима режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски (половинката на главната актриса Силвия Петкова, с която имат син - Сива). Сценарият е поверен на творческия тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се вдъхновяват от истинска история.

Поредицата ще се завърти в ефира на Нова телевизия през септември.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !