Анелия, Галин и Криско аплодират Махмут Орхан в Слънчев бряг

14.08.2019 09:05 | Видян 1868 пъти

Анелия, Галин и Криско аплодират Махмут Орхан в Слънчев бряг

Махмут Орхан се завърна в Слънчев бряг, за да изнесе един истински спектакъл на хаус музиката.

Безпрецедентната парти вечер се превърна в паметен момент за над 2300 души, които бяха дошли в Bedroom beach. Името на Махмут е синоним на най-големия музикален хит в Европа - парчето „Feel“.

На върха на славата си, 25 годишния DJ от Бурса избра да пуска музика в топ сезона на Слънчев бряг. Огромни опашки, еуфорична атмосфера и над 2 часа ексклузивен сет, са само част от акцентите на вечерта.

Deep house и Nu disco  са любимите стилове на Махмут, които провокират въображението и креативността му. Работата му е основно съсредоточена върху реаранжиране на парчета от 80-те и 90-те. Към днешна дата, тоталния му хит - “Feel” е гледан над 358 милиона пъти.
 
Сред гостите на клуба бяха и десетки личности от родния шоубизнес, както и представители на различни музикални жанрове: Криско, Галена, Анелия, Галин, Заки, Алекс Богданска, Нора Недкова и Цецо Андреев.

Тази събота 17 август, зад пулта на Bedroom beach ще застане още една хаус сензация - Consoul Тrainin. Това е поредното доказателство, че Слънчев бряг е притегателен център за големите имена на музикалната сцена. Псевдонимът му всъщност е съкращение на фразата:

"Всичко, което усещаш в душата си, идва от звуците на DJ пулта." Създателят на Take me to infinity и Obssesion е подготвил ексклузивен сет, а в шоуто му ще продължи близо 2 часа. Изявата му в България е истинско постижение, поради натоварения му график.   
 
Източник: Hot Arena

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !