Хайди Клум без горнище за Том Каулиц

14.08.2019 09:37 | Видян 1491 пъти

Хайди Клум без горнище за Том Каулиц

Хайди Клум и Том Каулиц явно си прекарват чудесно заедно. Двамата се наслаждават на хубавото време, докато са на почивка в Италия, където се състоя и тяхната втора сватба.

Първата бе тайна – на 22 февруари. Този път двамата си казаха „да“ на яхта, собственост на Аристотел Онасис, където е бил и сватбеният прием на Джаки Кенеди. На тържеството са присъствали и четирите деца на Хайди.

46-годишният германски модел и 17 години по-младият от нея китарист на групата  Tokio Hotel Том Каулиц не спират да се наслаждават на любовта си един към друг.

Хайди активно поства в социалните мрежи видеа, селфита със съпруга си и други кадри, запечатали важни моменти от медения им месец. 

Сред тях правят впечатление подводни снимки, разходки с яхта, както и шеговито предизвикателство на модела към съпруга ѝ.

Клум публикува на страницата си в Instagram своя снимка в басейна. На нея красавицата е без горнище, като на негово място закачливо е поставила надуваема възглавница, приела формата на женска гръд.

Клум има четири деца от брака си със Сийл, за когото е омъжена от 2005 г. до 2014 г. Преди него има брак и с Рик Пипино от 1997 г. до 2002 г.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !