Фен напира Венета Райкова да опише сексуалните му подвизи

13.08.2019 12:55 | Видян 1541 пъти

 Фен напира Венета Райкова да опише сексуалните му подвизи

Интересно предложение за сюжет на следваща книга даде фен на Венета Райкова. Телевизионната водеща, която дебютира като писателка през 2016 г., а в рамките на три години изстреля шест романа към рафтовете на книжарниците, разкри, че неин почитател се е свързал с нея с молба именно тя да опише сексуалните му подвизи с „едни от най-известните жени у нас“.

Въпросният господин е описан от авторката като „богат“ и „рядко споменаван в медиите мъж“, който е прочел всички нейни книги, а любима му била „Инсомния“.

Изпрати ми снимки от Дубай с миски, фолкзвезди и плеймейтки, готов е да разкаже живота си, но държи да е описан в книга под формата на “художествена измислица”... че те всичките ми книги са художествена измислица намигна Райкова пред последователите си във Фейсбук.

Авторката на „Триумфът на кучките“ в момента работи по седмия си роман, който е с работно заглавие „Горещо“ (същото название имаше и предаването, което тя води години наред). „Може пък да успея да пренаредя сюжета и героите и да включа този джентълмен и неговите любовни истории с едни от най-известните жени у нас...А може да остане като герой на следваща книга“, загатва писателката, като разкри, че това не е първата подобна оферта, която получава. До момента обаче предимно жени са се опитвали да „продадат“ личния си живот за сюжет на някоя от книгите й.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !