Де Ниро в съдебна битка за попечителството

11.08.2019 09:31 | Видян 1593 пъти

Де Ниро в съдебна битка за попечителството

В края на миналата година Робърт Де Ниро официално обяви, че е решил да се разведе след 21-годишен брак. Информацията не дойде като изненада за почитателите му, защото още от преди това той и съпругата му Грейс Хайтауър живееха отделно един друг.

Разводът все още не е финализиран, но сега 75-годишният актьор има по-важна цел - попечителството над почти 8-годишната си дъщеря Хелън, за което водят дело с Грейс. Той иска съвместно попечителство, докато тя се бори за пълни права.

Наскоро двамата имаха изслушване при затворени врати пред нюйокрски съдия. На излизане от залата актьорът бе затрупан от въпросите на журналисти, относно процеса, но той не пожела да коментира.

Де Ниро и Хайтауър сключиха брак през 1997 г. и са родители на 2 деца - Елиът, който е на 21 г. и Хелън. Дъщеря им бе родена от сурогатна майка през 2011 г.

Преди това звездата от "Мъже на честта" бе женен за Даян Абът, от която има син - Рафаел. Освен това Де Ниро има и извънбрачни наследници от модела Туки Смит - близнаците Джулиан Хенри и Арън Кендрик.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Няма коментари към тази новина !