Модел на Victoria’s Secret с шокиращи признания

10.08.2019 09:30 | Видян 3967 пъти

Модел на Victoria’s Secret с шокиращи признания

Системно лишаване на организма от жизненоважни храни, постоянно мерене на кантара, недоспиване... Това са само част от проблемите, които имат много манекенки през годините. Броени дни след наемането на трансджендър и оставката на маркетинговия директор, Бриджит Малкълм, която работеше за Victoria’s Secret през 2015/2016-а, разкри за ограниченията, на които е била подложена, работейки за различни брандове.

„Това съм аз, няколко седмици, след като клиент отказа да ме наеме. Причината за това беше „Тялото на Бриджит не изглежда достатъчно добре“, написа манекенката в Instagram и публикува няколко снимки за сравнение.

Австралийката призна пред последователите си, че заради строгите изисквания на различните ѝ работодатели, в един момент отключила страх от приема на храна. Тя се притеснявала, когато яде, най-вече за да не напълнее и остане без работа.

„Момичето от тези снимки нямаше цикъл с месеци и се нуждаеше от 12 часа сън на денонощие, за да функционира. Най-обърканата част от историята е, че бях одобрена от същия клиент преди години, когато обиколката ми беше с 1 см. по-малка“, обяснява още Бриджит.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Няма коментари към тази новина !