Ани Салич избухна: Не съм милионерка

07.08.2019 13:28 | Видян 2112 пъти

 Ани Салич избухна: Не съм милионерка

„Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в София и по света, палат в Рударци и волво за 100 хиляди... Ще дойде Видовден за всички, които се хранят от откровени лъжи.

Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 и оценена от застрахователя ми за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници“.

Така изригна в социалните мрежи звездата на Нова телевизия – Ани Салич по повод твърденията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била на първо място по имоти сред телевизионерите.

Като доказателство за думите си Салич показа дома си и талона на автомобила си в Интернет.

„Служител съм на частна медия с прозрачни собственици – успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това – да имат стотици хиляди читатели тези вестници? Няма да разбера. Но знам, че справедливост има. И то тук, на земята, а не на небето“, бясна е водещата, цитира „България Днес“.

Доколкото се знае, бившият мъж на Ани – Бранко Салич, не поема издръжка за двете им деца и тя сама се грижи за тях. Синът на водещата учи компютърни технологии в Холандия. Последния си рожден ден майка му избра да прекара именно при него – в Амстердам, където заведе и сестра му. 13-годишната Хана пък е още ученичка в Италианския лицей в Горна баня.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !