Кристен Стюарт за кариерните избори и любовта на феновете

06.08.2019 15:18 | Видян 1982 пъти

Кристен Стюарт за кариерните избори и любовта на феновете

Имаше време, когато вампирите бяха на почит. Филмите с вечните, кръвопиещи същества излизаха един след друг и всеки се бореше да достигне до номер 1 в боксофиса. Битката беше оспорвана докато на екран не се появи „Здрач“ през 2008 година.

Поредицата е базирана на 4-те романа на Стефани Майър и представя на света Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър. Историята е леко банална и разказва за вампира Едуард (Патинсън), който се влюбва в стеснителната Бела (Стюарт). Момичето също изпитва същите чувства, но връзката им е подложена на изпитания, сблъсквайки света на живите и мъртвите.

Разбира се, още с първия си филм, „Здрач“ се превръща в сензация сред младото поколение, а актьорският състав бързо придобива статус на звезди. Започва се постоянното следене от папараци, слуховете за какво ли не и грубото навлизане в личния живот. Освен на екрана, Робърт Патинсън и Кристен Стюарт започват да се срещат и в живота.

Все още не се знае дали всичко е било любов, или добър ПР, но двойката успява да се задържи заедно точно толкова, колкото продължава излъчването на филмите. Следва шумна раздяла, след като се появяват снимки на Стюарт и режисьорът на „Снежанка и ловецът“. После се появяват слухове, че двамата влюбени отново са заедно докато не се стигна до признанието, че всъщност Кристен е хомосексуална.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !