Гала и Стефан на Малдивите

05.08.2019 12:50 | Видян 2076 пъти

Гала и Стефан на Малдивите

Тв водещата Гала, която в момента е извън ефир за лятната си отпуска до началото на новия сезон на шоуто На кафе,  и нейният любим Стефан заминаха далеч, за да се заредят със слънчеви лъчи.

Първо Гала публикува клипче от самолета, с който летяха над Индийския океан. Малкият летателен апарат се движи съвсем ниско над водата, а изглежда, че вътре и доста друса.

След това водещата показа и секси плажна снимка по цял бански в черно на бряг с бял пясък. Стефан не пропусна да увековечи момента и постна клипчета и снимки от Малдивите.

На единия клип той се къпе в дъжда в басейн, който е на метри от океана, а Гала го подканя да направи челна стойка или да се изправи на ръце във водата за по-забавно. Той пък се шегува, че е гол.

Което не е съвсем шега, защото на друга снимка се вижда, как усмихнат до уши, в едната си ръка държи плажните си шорти извън водата.

На друго клипче двойката се разхожда сред богата зеленина и екзотична растителност, споделяйки, че се опитват да се предпазят от жегите. Коментарите под снимките не спират да валят, като ги питат на кой остров се намират и дали в момента там не е дъждовен сезон.

Снимки вижте ТУК!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !