Каскадьор на Брад Пит влиза в Игри на волята

05.08.2019 09:02 | Видян 1498 пъти

Каскадьор на Брад Пит влиза в Игри на волята

Каскадьор, който е работил със звезди от ранга на холивудския ас Брад Пит, се присъединява към екипа на новото предаване Игри на волята: България. В шоуто Захари Грозданов – Захо ще влезе в ролята на главен консултант.

“Едни от най-трудните неща, на пръв поглед изглеждат най-лесни. Например, сценичният бой. В него трябва да играеш, но трябва и да пазиш актьорите. Блъскал съм се с кола, с мотор, летял съм, дърпали са ме с въжета, били са ме, палили са ме. Общо взето, няма нещо, което да не съм правил. Дори съм бил дубльор на жени”, разказва пред Нова тв мъжът, който се е разписвал с участие в продукзии като Игра на тронове, Хелбой, Z-та световна война, Инферно и много други.

Той ще е първият човек, който тества всяка една игра - за безопасност, за сложност и т. н. Участниците ще се състезават ежедневно за по-добри условия за живот, като най-важна ще е битката за територия, в която се решава кой отбор къде ще живее през седмицата - на безлюден плаж, в рибарска колиба или в луксозна къща.

Отделно капитаните на трите отбора ще се борят за различни привилегии на своите съотборници. В риалити формата ще видим и елиминационни битки.

"Всяка каскада е сама за себе си, така е и тук. Всяка една битка е различна и понякога нещо супер дребно може да се окаже фатално. Аз трябва да мисля най-вече за участниците, които минават през битките, но и за екипа, който е около тях и снима“, допълва Грозданов.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !