Трима мъже обгрижват Аня Пенчева

02.08.2019 15:08 | Видян 2286 пъти

Трима мъже обгрижват Аня Пенчева

Не един, а цели трима кавалери помагат на актрисата Аня Пенчева да си събере багажа и да тръгне на турне. Звездата на „Народния театър” бе засечена в компанията на Кирил Ефремов, Иван Панев и служител от театъра, докато товареше огромните куфари в колата си.

В разгара на лятото голямата актриса не спира да работи. Тя продължава успешното турне с цялата трупа на спектакъла „Актрисата”, пише „Ретро”.
С него се завърна и големият Стефан Данаилов. Мастера е отново на сцена, за радост на феновете си.

Преди дни фотографи забелязаха Аня да се суети със свои колеги от театъра на паркинга. Не един, а трима кавалери помагаха на актрисата да прибере багажа си. И в момента трупата продължава своя гастрол.

Турнето на спектакъла се радва на огромен успех, а това е и причината усмивката да не слиза от лицето на актрисата.

Пенчева демонстрира и перфектна форма, като пръска и уникален блясък. Звездата се кичи гордо с титлата „баба” след като дъщеря й Петя Дикова роди Александър, но съвсем не изглежда като такава.

И въпреки че е тотална звезда, Аня никога не се прави на примадона. Актрисата не е капризна, а е изключително дисциплинирана и отговорна в работата си.

Затова и вместо да отпраши към някоя луксозна дестинация като някои свои колежки, тя постави на първо място театъра и срещите със зрителите, които я боготворят, коментират в академичната трупа.    



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !