Принц Хари иска още едно дете

31.07.2019 15:56 | Видян 1381 пъти

Принц Хари иска още едно дете

Синът на принц Хари е едва на няколко месеца, но той вече има желание за още наследници. В интервю за списание Vogue, където Меган бе гост-редактор, херцогът на Съсекс споделя, че би искал поне още едно дете.

На въпрос за колко деца си мечтае, внукът на Елизабет Втора отговори: „Максимум две!“.

Хари разговаря откровено с Джейн Гудал – експерт по съхранение на видовете. Двамата говориха не само за семейството, а и за ролята на човека в опазването на природата.

„Винаги съм си мислел, че това място ни е дадено назаем. Ние трябва да можем да оставим нещо по-добро след нас за идното поколение“, каза съпругът на Меган. По думите му, той е имал късмета да види прекрасни кътчета по света, да се запознае с различни хора и да обикне природата.

Хари коментира още, че хората живеят така, че не осъзнават как с дейността си унищожават планетата. „Ние сме като жаби във водата и вече сме в кипящата вода“, даде пример той.

Правила за съседите на Меган и Хари: Да не ги заговарят, да не галят кучето им

В същото интервю принц Хари говори и за неосъзнатата склонност към расизъм, като каза, че някои хора не си дават сметка за собствените си предразсъдъци и сравни това със стигма, която се предава от поколение на поколение, предаде Ройтерс.

Миналата седмица по-малкият син на принц Чарлз посети Гудал, за да се запознае с дейността на нейната организация „Roots and Shoots“. Тогава той ѝ сподели, че вече е родител и освен като грижовен баща на малкия Арчи, той трябва да обясни на него и идните поколения как да опазват околната среда. Това може да стане като бъде отличен пример за тях.

Хари покани бившите на сватбата, те него – не!

Принц Хари неведнъж е споделял, че не иска голямо семейство. Преди Меган да забременее, той говори открито за това. Сега представителят на кралското семейство поясни, че създаването на едно дете е лесно, но трудното идва по-късно, когато се тревожиш за неговото бъдеще.

Източник: tialoto

Снимка: reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !