Робърт де Ниро става Ирландецът през септември

31.07.2019 11:32 | Видян 1250 пъти

Робърт де Ниро става Ирландецът през септември

Единадесет години, след като светът за първи път заговори за филма „Ирландецът“, събрал имена от ранга на Робърт де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и режисьора Мартин Скорсезе, най-сетне ще можем да изгледаме заглавието на голям екран. Това стана ясно, след като кинодеецът съобщи, че ще откриe феситвала в Ню Йорк наесен. Конкретната дата за събитието е 27 септември.

Историята на продукцията е сравнително дълга. Започва още през 2008 г., когато Скорсезе обединява усилия с Paramount. Девет години по-късно правата за разпространението на „Ирландецът“ са закупени от стрийминг гиганта Netflix, като според надеждите не само на любителите на седмото изкуство, но и на артистичния директор на феста в Кан – лентата трябваше да направи премиерата си още през месец май тази година. „В края на снимачния процес започнахме разговори с Марти (Скорсезе) надявайки се, че цялата продукция ще е готова за Кан тази година“, обясни Тиери Фремо на прага на филмовия форум на френската Ривиера. „Ирландецът“ обаче все още не беше готов, а като причина за това се спрягаше е „подмладяващата“ техника, с която според слуховете Скорсезе си служи при постпродукцията.

Сюжетът на лентата е базирана върху книгата „Чух, че боядисваш къщи“ на Чарлз Бранд. Робърт де Ниро ще влезе в кожата на наемния убиец на мафията Франк „Ирландеца“ Шийран, свързан с фамилията Буфалино. Ал Пачино пък ще видим като Джими Хофа., а Джо Пеши - като Ръсел Буфалино.

"Мисля, че е страхотен. Гледах части от филма. Ще видя повече, всъщност, днес или утре. Всички от екипа вършат чудесна работа. Вълнуващо ще е да изгледам целия филм“, каза 75-годишният Де Ниро по повод премиерата на „Ирландецът“

Очаква се „Ирландецът“ да се върти за максимално около месец в отбрани кина, след което да се появи на стрийминг платформата на Netflix.

Източник: tialoto
Снимка: Netflix

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !