Ерос Рамацоти се развежда след 5-годишен брак

31.07.2019 09:03 | Видян 1773 пъти

Ерос Рамацоти се развежда след 5-годишен брак

В продължение на месеци феновете на певеца предполагаха, че отношенията му със съпругата му - Марика Пелегринери, са охладнели и двамата са пред раздяла.

Слуховете започнаха след операцията на гласните струни, на която Ерос се подложи, понеже тогава той така и не се прибра в семейния дом, за да се възстанови. По-късно зоркото око на почитателите забеляза, че двамата не носят брачните си халки и съмненията се задълбаха.

Сега обаче Рамацоти и Пелегринери потвърдиха мълвата, разпространявайки официално съобщение, с което обявяват решението да сложат край на брака си.

"Това бяха 10 прекрасни години. Заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин. Спокойни сме в избора, който е споделен, и ще продължим да се виждаме често", гласи изявлението, в което, заради спокойствието на децата им, също така молят медиите да уважат личното им пространство и да не ги безпокоят за допълнителни коментари по повод развода им.

Италианският седмичник Оджи посочва, че причината, поради която двамата слагат край на съвместния си път, е известен бизнесмен от Милано. Италианската преса пише още, че заради прекалено различните им характери Марика не само се е впуснала в авантюра с друг мъж, но и е напуснала дома им, взимайки със себе си двете им деца ( Рафаела Мария - 8г. и Габрио Тулио - 4 г.).

Медиите на Апенинския полуостров са на мнение, че манекенката е признала на Ерос за увлечението си още преди месеци и именно тя е била тази, която е настоявала официално да прекратят връзката си. Певецът бил дълбоко наранен и до последно вярвал, че могат да преодолеят кризата, което така и не се случило. Все пак двамата ще запазят добрите си отношения, градящи се на взаимно уважение.

Рамацоти и 24 години по-младата от него Пелегринери се срещат на церемония по връчване на музикални награди през 2009 г. Тогава тя излиза на сцената, за да връчи отличието на поп звездата и между тях веднага прехвърчат искри. Дотогава за изпълнителя е имало само една жена - бившата му съпруга Мишел Хунцикер, от която има дъщеря Аурора. Тя го напуска през 2002 г. и го оставя с разбито сърце.

Още в мига, когато вижда Марика, Ерос изпитва силно привличане към нея. Двамата имат 5-годишна връзка, преди певецът официално да падне на едно коляно и да поиска ръката ѝ. Така през 2014 г. те вдигнаха пищна сватба в имението Вила Спарина, пред очите на 200 гости. Тогава булката отдаде почит на младоженеца, избирайки феерична рокля на марката Valentino, върху която имаше принт на петолиние с ноти.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !