Гаджето на ди Каприо: Не съм златотърсачка

30.07.2019 15:24 | Видян 1819 пъти

Гаджето на ди Каприо: Не съм златотърсачка

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са заедно някъде от декември 2017 г., макар че за връзката им се разбра чак през август 2018 г. И преди е имало такива подмятания, но напоследък критиките към Моорне станаха много остри.

Публиката постоянно обвинява младата манекенка от Аржентина, че е златотърсачка и е с известния актьор само заради парите (и славата) му.

Като доказателство за това критиците изтъкват голямата възрастова разлика между двамата влюбени. Съвсем скоро Мороне отвърна на тези критики с пост в Инстаграм, публикувайки снимка на Лорън Бакол и Хъмфри Богарт, които също са имали 25 години разлика във възрастта, когато са се оженили.

Под снимката Камила бе написала "A love like this". Но постът на моделката още повече разбуни духовете и много нейни последователи в социалната мрежа, както и фенове на Леонардо започнаха да се надпреварват в изказванията си по повод тяхната връзка.

"Погледнете само последните 20 приятелки на Ди Каприо. Същият сценарий се повтаря отново и отново. Той остарява, но приятелките му са винаги на една и съща възраст", пише един от коментаторите.

А друг бърза да добави:

"Житейският опит и очакванията на хората е невъзможно да съвпаднат при такава голяма разлика в годините. По принцип по-възрастният е във връзката заради секса, а по-младият - заради парите и славата."

Камила Мороне е наистина разстроена от коментарите, които чете в социалната мрежа и споделя пред медиите, че не знае как хората могат да бъдат толкова подли и злобни.

Близки до двойката твърдят, че Леонардо и Камила всъщност са много влюбени, връзката им е сериозна и дори са обсъждали вече възможността за годеж и брак. Дали това ще стане реалност, или критиците на любовта им ще се окажат прави, времето ще покаже.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !