Обраха Коцето на плажа

29.07.2019 16:24 | Видян 1514 пъти

Обраха Коцето на плажа

С настъпването на най-топлите дни през годината, родните знаменитости отпрашиха към морските курорти, за да се насладят пълноценно на летните си отпуски. Не такава се оказа ваканцията на поп фолк изпълнителя Константин.

43-годишният певец реши да разкаже за неприятната случка, но в опита си да е максимално описателен, допусна груба грешка, която не остана незабелязана от многобройните му почитатели.  

„Искам да съобщя за един проблем. Днес някой изключително нагло, безцеремонно ми е откраднал книгата Тютюн на Димитър Талев. Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква наглост“, жали се певецът, цитира Телеграф.

Всъщност автор на романа е Димитър Димов. Димитър Талев е написал Железният светилник. Меломаните обаче заподозряха, че изпълнителят се опитва да ги подведе или по-точно да провери кой от тях е внимавал в час.

В момента той е на почивка в Гърция, в компанията на своето семейство – Надя и двете им деца – Мариана и Александър. В звездната трупа е още братът на колегата му Борис Дали – Велислав, който от години работи съвместно с бившия пайнер.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !