И Тита ли си клъцна носа?

27.07.2019 09:30 | Видян 3400 пъти

И Тита ли си клъцна носа?

Всяка си мечтае за носа на Галена, дори Преслава се престраши да си направи като нейния. Но има и такива, на които не им стиска да легнат под ножа, за да си изваят перфектния обонятелен орган и затова го изтъняват с… Фотошоп. Оказа се, че Тита е от този тип VIP дами.

Протежето на Криско е с един от най-интересните Инстаграм профили, в който място намират много красиви снимки на младата певица. На тях тя е като нарисувана и изглежда ненадминато перфектна.

Преди два дни излезе новата песен на Папи Ханс Ти гониш, в която певицата също се изявява, пише ХотАрена. Тита се включва и във видеото и именно в него истината за носа й лъсва наяве – той изобщо не е тънък като на снимките, а в профил дори се вижда малка гърбица, която по принцип изпълнителката не допуска да виждаме върху Инстаграм кадрите й.

„Хейтъри ще кажат, че е фотошоп“, пееше самата Христина Христова, както е истинското име на тийнсензацията. Но според нас и най-доброжелателните хора биха потвърдили, че наистина е фотошоп.

Тита е само на 20 години и недоумяваме как подобни физически дреболии може да я притесняват до толкова, че да ги изменя илюзорно.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !