Андреа от 3 години кръшкала на Кубрат

26.07.2019 16:15 | Видян 6043 пъти

Андреа от 3 години кръшкала на Кубрат

Най-вероятно раздялата между най-известния ни боксьор и най-известната ни поп фолк певица е окончателна. Истината е повече от изненадваща, дори шокираща, научи ексклузивно HotArena.

Краят на една 12-годишна любов приключва с гръм и трясък. Краят слага Кубрат Пулев – боксьорът, който искаше деца и сватба от певицата Андреа. В последните си интервюта той сподели, че е поставял ултиматум на блондинката за това.

Тогава всички се чудеха защо тя не желае да има наследници на 32-е годишна възраст, при това от мъж със стабилен доход, с който имат дългогодишна любов.

Повечето хора мислиха, че може би причината е нейната кариера, но тя напусна със замах Пайнер. Започна да гради международен професионален път и през по-голямата част от времето си тя прекарваше в различни държави, както и Кубрат, поотделно, всеки зает със своите задължения.

Андреа беше известна с моногамността си и вярността си към Пулев. Никога не е плъзвал слух, че тя му е изневерявала или че изобщо това може да се случи някога. Истината обаче се оказва съвсем друга.
 
Кобрата е категоричен, че никога повече няма да бъде с тази жена, за която е вярвал, че е пример за подражание. Изневяра стои в основата на тяхната раздяла и тя идва от страна на Андреа.

Последните седмици хората съжаляваха певицата и я подкрепяха, а Пулев беше най-черният! Спрягаха го с 22-годишна красавица, за която той дори не пожела да изкоментира „този нелеп слух”! И уж миловидната въртиопашка Андреа е била вярна половинка на боксьора, но през това време е имала 3-годишна интимна връзка със световно известен изпълнител от Украйна.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !