Джени Суши: Шокирах се, когато Кубрат ме целуна

26.07.2019 14:36 | Видян 3753 пъти

Джени Суши: Шокирах се, когато Кубрат ме целуна

Дженифър Равало, или Джени Суши, стана най-популярната американка в България през последните няколко месеца. Видеоклипът, в който Кубрат Пулев целуна репортерката след своя последен мач срещу Богдан Дину, обиколи целия свят. В резултат на това българинът получи забрана да се боксира. Санкцията беше вдигната преди няколко дни.

Веднага след инцидента България Днес се свърза с Джени Суши, за да чуе нейната гледна точка за случилото се. Американката беше посъветвана от своята адвокатка да не дава изявления за медиите, докато не минат заседанията по случая с Кобрата, но обеща да говори ексклузивно пред България Днес. Джени Суши дори призна, че е отказала на най-популярния таблоид зад океана - TMZ.

След края на сагата Джени Равало спази своето обещание и разказа гледната си точка за събитията само и единствено за читателите на България Днес.

- Г-це Суши, на последното заседание на калифорнийската комисия Кубрат Пулев на няколко пъти каза, че съжалява. Приемате ли извинението и смятате ли, че той е откровен?

- На първото заседание, което беше през май, Кубрат се държеше по-различно. Беше с голям антураж. Приятелката му беше там. Имаше адвокати. Мислех, че на първото заседание ще се извини за това, че ме хвана за лицето и ме целуна. Но това не стана. Беше с неговия преводач и продължи да лъже комисията. Обясняваше как съм танцувала в скут и как съм се забавлявала. Още повече лъжи. Той беше наказан, назначиха му курсове за сексуално посегателство и трябваше да плати глоба. На второто заседание беше тотално различен. Изглеждаше, че наистина съжалява за станалото. Но в същото време лобираше да си върне лиценза. Само времето ще покаже дали реално съжалява за стореното.

- Доволна ли сте от решенията на комисията? Първо за наказанието на Кубрат, а след това за неговото отменяне?

- Пулев беше наказан за шест месеца, но след това го възстановиха. Реално санкцията бе четири месеца. Заради нея пропусна възможен мач с Антъни Джошуа. В началото мислех, че трябваше да изтърпи всичките шест месеца, но той достатъчно дълго беше наказан. Премина курсовете. Плати глобата и се извини. Доволна съм. Казах го и на второто заседание, изглежда, че е променен. Надявам се да не чувам повече лъжи от него и хората му в социалните мрежи.

- Да се върнем към събитията през март. Защо решихте да отразявате галавечерта? Интервюто с Кубрат вашата основна цел ли беше?

- Аз съм от Калифорния и живея в района на Лос Анджелис. Работя като суши готвач и имам собствен бизнес. Странично от това започнах да пиша през януари за "Вегас спортс дейли". Покривах шоубизнес в моя район Калифорния. Всичко, което е в Лос Анджелис, Сан Диего или Ориндж Каунти. Това беше втората галавечер, която отразявах. Имах шанса да направя интервю с друг боксьор - Рико Рамос, който се биеше в подгряващите мачове. Бях акредитирана за кантара и за самата бойна вечер, за да взема мнения от боксьорите. Целта беше да напиша материал за моя вестник.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !