Брад Пит обяснил защо чак сега се снима с Лео ди Каприо

26.07.2019 09:32 | Видян 1457 пъти

Брад Пит обяснил защо чак сега се снима с Лео ди Каприо

По време на премиерата на филма на Куентин Тарантино Имало едно време в Холивуд Брад Пит и Леонардо ди Каприо застанаха един до друг на червения килим в Лос Анджелис.

Двете звезди играят главни роли в продукцията. Пит показа, че е в превъзходна форма и във видимо добро настроение.

Актьорът отговаряше на въпроси на журналисти, а сред по-интересните бе този на кореспондента на Extra TV, който го попита защо толкова години той и Лео не са се снимали в общ филмов проект.

В отговор Брад се пошегувал, че имал „съдебна забрана срещу Лео за това време“. „Инцидент от 94-та, за който не обичаме да говорим“, обяснил в същия духовит стил Пит.

От времето на премиерата пък станало ясно, че Лео получил 15 млн. долара хонорар за това свое участие. Хонорарът бил по-малък от обикновено с 5 млн. долара, но според изданието The Hollywood Reporter звездата ще получи и процент от продажбите на филма.

Имало едно време в Холивуд бе представен в Кан тази година. В продукцията Тарантино ни връща в епохата на хипитата. Сюжетът се развива в Лос Анджелис. Годината е 1969. Роли имат още звезди като Марго Роби, Ал Пачино, Дакота Фанинг.

Снимка: Reuters
Източник: Tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !