Андреа крие гадже милионер

25.07.2019 11:23 | Видян 2416 пъти

Андреа крие гадже милионер

Фолк певицата Андреа крие новата си връзка с гадже милионер, научи ексклузивно Галерия. Наши източници разкриват, че вече на няколко пъти блондинката е забелязвана с мистериозен тузар, с когото наскоро се завърнали от екзотична почивка.

Оказва се, че не само Кубрат Пулев има нова приятелка. Фолк певицата Андреа също бързо е успяла да обърне страницата.

Както Галерия писа, чалга дивата и Кобрата са разделени отдавна – още преди отровната целувка между Пулев и репортерката Джени Суши. Някъде по това време Андреа се запознава с тайнствения милионер. За него се знае твърде малко – малко по-възрастен е от Кобрата, но пък за сметка на това – много по-състоятелен.

Макар само на няколко месеца, връзката му с Андреа бързо станала сериозна и двамата обмисляли да заживеят заедно.

Нещо повече – именно той спонсорира модната й линия, а не Кобрата, както се смяташе.

В спортните среди се шушука, че Пулев също има приятелка, с която живее на семейни начала. Коя е тя и откога са заедно, не е ясно.

Загадка остава и защо толкова дълго боксьорът и певицата играеха театър и криеха за раздялата си. Според някои става въпрос за финансови интереси – като светска двойка Андреа и Кобрата са много по-печеливши рекламни лица.

След целувката на Пулев със Суши Андреа пожелала веднага да разгласи истината, но адвокатите я разубедили, тъй като раздялата им щяла да повлияе негативно на имиджа на Кобрата и да пропука защитата им в съда.

„Прекалено млада съм да се женя и твърде стара да играя детски игри – радвам се на живота сама” – с тези думи в Instagram Андреа най-сетне официално разкри за раздялата си с Кобрата. Смята се, че не друг, а именно новият й приятел настоял певицата да се дистанцира от имиджа си на Пулевица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !