Звезда от Дяволът носи Прада снима в България

24.07.2019 15:04 | Видян 1028 пъти

Звезда от Дяволът носи Прада снима в България

Носителят на три награди „Еми“ Стенли Тучи ще се присъедини към списъка от световни знаменитости, акостирали на българска земя за филм. Звездата от „Дяволът носи Прада“ ще пристигне у нас след броени седмици, като по всяка вероятност ще остане в София и околностите за около месец.

Тучи, когото по-младите любители на седмото изкуство познават от „Игрите на глада“, ще наруши с финес женската хегемония в криминалната комедия Jolt, за която вече стана ясно, че ще постави именно дамите в центъра на вниманието си. Лентата ще бъде заснета в България и Великобритания.

Преди седмица клапата на заглавието, режисирано от Таня Уекслър, щракна в Лондон, а екипът й вече се разходи и до София за оглед на локациите.

В главната роля на Jolt ще видим Кейт Бекинсейл, която ще го раздава като жена с очевидни проблеми с контролирането на гнева, които се опитва да реши, удряйки се с малки количества ток. Тя тръгва по дирите на престъпник, убил мъжа, в когото е влюбена, но ненадейно се оказва сама основният заподозрян.

Все още не знаем какъв персонаж е отреден за Тучи, който скрепи приятелството си с Мерил Стрийп именно с „Дяволът носи Прада“ през 2006 г. „Режисьорите обичат да ме избират за герои, които са във властимаща позиция, защото съм много умен и се нервирам изключително лесно“, намигна неотдавна 58-годишният актьор.

Тучи не е единствената звезда, която ще грее на екрана за Jolt. Заедно с него към актьорския състав ще се присъединят още Боби Канавале („Джуманджи: Добре дошли в джунглата“), транссексуалната актриса Лаверн Кокс („Оранжевото е новото черно“) и Джей Кортни („Отряд самоубийци“), който ще изиграе убития мъж, дал старт на премеждията на Бекинсейл. Канавале и Кокс пък ще го раздават униформени и ще се опитат да разплетат мистерията като съответно детектив Викарс и детектив Невин.


Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !