Обвиниха филма на Марго Роби Birds Of Prey в педофилия

24.07.2019 09:52 | Видян 588 пъти

Обвиниха филма на Марго Роби Birds Of Prey в педофилия

Ще включва ли новият филм на Марго Роби - Birds Of Prey, сцени с педофилски характер? Този въпрос занимава любителите на седмото изкуство и най-вече на комиксите отвъд Океана. Повод за притеснението дадоха слухове, според които 14-годишна героиня, изиграна от Ела Джей Баско, ще има сексуално привличане към злодея в лентата, зад чиято черна маска пък ще видим Юън Макгрегър.

Спекулациите се появиха онлайн, като по всичко личи, че техен първоизточник е авторката на комикси Грейс Рандолф. Тя изтъква още, че в Birds Of Prey Макгрегър ще го раздава с обратна сексуална ориентация, което било удар по LGBTQ общността.

Какво обаче знаем реално? Премиерата на Birds Of Prey е предвидена за месец февруари 2020 г. Това означава, че дори и да има подобни сцени, след изразеното недоволство е вероятно Warner Bros. и Марго Роби, която също е продуцент на заглавието, да премахнат потенциално скандалните сцени.

Самата актриса, която изигра вече Харли Куин в „Отряд самоубийци“, е признавала неведнъж, че новият филм ще е с препоръчителен родителски контрол за лица под 18 години. „Това не е самостоятелен филм за нея. Тя обожава да контактува с хората, затова когато се заех с Birds Of Prey основната ми мисъл беше: Харли има нужда от приятелки“, коментира още Роби.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !